Stämningsfullt med strövande människå gatorna. Så blir det tyvärr inte i år. Bilden är tagen julaftonen 2019 på Warszawas huvudgata.

24i önskar alla en riktigt God Jul

BERGSLAGEN. Så här på Julaftonsmorgonen vill 24i passa på att önska alla läsare, annonsörer och samarbetspartners en riktigt God Jul!

Julen 2021 är inte riktigt som alla andra jular. Pandemin har förföljt oss under stora delar av året och omöjliggör ett julfirande som vi är vana vid. Kvar finns skinkan och korven och Janssons, men många saknar de vanliga människorna att fira med.

Inte heller vädret är med oss detta år – 2020. Så gott som ingen snö i 24i-området och istället upplever vi ett småruggigt regn, inte alls som det var förr.

Men som vanligt är det upp till oss själva. Vi får tänka bort den pågående pandemin för några timmar, ringa till våra nära och försöka njuta av sillen, skinkan och allt det andra.

24i kommer, som vanligt, att ta det lugnt i nyhetssökandet under julen, men vi kommer naturligtvis att rapportera om det som eventuellt händer.

Håll avstånd och sprita händerna ofta, men ta hand om varandra och ta det lugnt ute i trefiken om ni måste ut.

God Jul!

3 Comments

  1. Jovisst har det varit mycket regn. Alltför ofta.
    Men igår, dan före dopparedagen, visade sig solen från en klarblå himmel. På kvällen såg man också både måne och en fantastisk stjärnhimmel.
    Nu, på julaftons förmiddag, visar termometern -7, trädenoch backen är rimfrostiga och solen är precis på väg upp över kammen i öster.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.