Förlängd anmälan till Bergslagsspelens sommarläger

i HÄLLEFORS/LINDESBERG/LJUSNARSBERG/NORA/Okategoriserade

BERGSLAGEN. Anmälan till Bergslagsspelens sommarläger förlängs ytterligare till eftersom det finns ett fåtal platser kvar.

Sommarlägrets som projektet Bergslagsspelen anordnar börjar redan en 15 juni och pågår till den 18 juni. På lägret med temat Teater – Dans – Sång är förhoppningen att barn upp till 13 år hitta nya intressen och våga prova på nyheter.

Lindesbergs kommun har beslutat att gå in och stötta projektet. Kommunen kommer att stå för deltagaravgiften och med LIBOs hjälp anordnas skjuts till och från lägret för deltagarna från Lindesberg.

Eftersom det finns ett fåtal platser kvar så förlänger nu projektet anmälningstiden ytterligare några dagar till lägret är fullt.

Lindesbergs kommun har beslutat att stötta alla unga från 13 år och uppåt (dvs åk 7-9) för att de ska kunna delta i Bergslagsspelens sommarläger. Detta innebära att kommunen står för deltagaravgiften och även hjälper till med skjuts till lägret för dessa deltagare. Bergslagsspelen har sedan tidigare ett samarbete med LIBO för att kunna erbjuda skjuts från Lindesberg till sommarlägret i Järnboås.

Mer information om lägrets innehåll, ledare, tider etc. finns på Bergslagsspelens hemsida. Det är också på hemsidan som målsman går in och fyller i anmälningsformuläret: www.bergslagsspelen.se

 

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.