Mållöst i seriefinalen

NORA. Serieettan Nora BK och serietvåan Säffle FF delade poängen i fredagens seriefinal på Norvalla. Matchen slutade 0-0 och innebär att NBK har fyra poäng ner till tvåan.

– Jag är skitnöjd, säger NBK-tränaren Mårten Eriksson. Nu är vi fortfarande fyra poäng före Säffle och vi går in i en del av spelprogrammet som nog passar oss.

Det var verkligen ingen tvekan om att det var en seriefinal som spelades på Norvalla på fredagskvällen. Två riktigt bra division 3-lag som båda saknade någon nyckelspelare. Båda med tajta försvar och båda med lite egna anfallslösningar. I Nora märktes att Haris Ordagic saknades, främst då skyttekungen Yoann Fellrath fick en annan roll och tvingades starta sina raider tio meter längre ned i banan och med två ytterligare försvarare emellan.

– Ja, det var en jämn match och jag kan bara vara nöjd med resultatet, säger Mårten Eriksson. Och visst var det seriens två topplag som möttes, det var ingen tvekan om det.

I och med det oavgjorda resultatet har NBK fortfarande fyra poäng att gå på. Och nu går Nora in i en något ”snällare” del av spelprogrammet.

– Visst är det så, säger Mårten Eriksson. Men vi måste göra det vi ska i varje match.

Vad säger du om återstoden av serien? Är det Säffle som ni slåss mot eller kommer något annat lag att piska er?

– Säffle kommer att vara med, men jag varnar för Åmål. De har fått in några bosnier och har 12-0 sammanlagt i sina två senaste.

Många pratade om Eskilstuna och Franke innan serien. Kommer de under slutskedet.

– Eskilstuna är för dåliga på bortaplan och Franke… nej. De har förmodligen de största stjärnorna i serien, men man måste veta att motståndarmålet står på den andra kortsidan. Franke verkar tro att målen står på långsidan.

Posted by on 4 augusti, 2017. Filed under HÄLLEFORS B,NORA,SPORT. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 kommentar till Mållöst i seriefinalen

  1. Lillgoran

    5 augusti, 2017 at 09:57

    Väldigt fin gräsmatta inbjuder till bra fotboll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.