93-åring bestulen på plånboken

LINDESBERG. Brott mot åldringar tillhör de mest hatade. I onsdags blev en 93-årig kvinna bestulen på sin plånbok av två unga män som lurade kvinnan med hjälp av det så kallade karttricket.

Klockan var runt 14.00 på onsdagen när stölden begicks. Den 93-åriga kvinnan skulle öppna entrédörren till trapphuset i det hus hon bor i när två yngre män dyker upp för att hjälpa henne. De unga männen följer med in i trapphuset där de vecklar ut en karta framför kvinnan och på knackig engelska frågar om vägen till ett hotell. Under tiden bakom kartan stjäl männen kvinnans plånbok.

De båda tjuvarna har varit synliga tidigare i området kring kvinnans bostad och polisen misstänker att det rör sig om gärningsmän som reser mellan olika orter och begår samma typ av brott.

Båda gärningsmännen är yngre, ljusa i hyn och bär ljusa kläder. Båda pratar dålig engelska och den ena är kort och smal och den andre är lång och smal.

5 Comments

 1. S Johansson
  Vi är rörande överens i detta fall, åldringsbrott är utförda av de lägsta lägsta i den biologiska kedjan. Det jag vänder mig mot är att vissa yttrar sig innan man vet vem som gjort detta vidriga brott, att föreställa sin röst och tala taskig engelska behöver man ju inte vara något snille för att göra, vissa har ju inte ens varit närvarande på engelska lektionerna. Kan ju vara ett par ”snillen” som ”tänkt till” och vill få bort misstankar från vanliga ”svennar”.

 2. Moa

  Vi är väl överens om att ynkryggarna, som ger sig på pensionärer, är just kräk.

  Börjar vi sen och titta närmare på kräken, så blir det fort allvarligare. Vi måste börja läsa brottstatistiken; vilka är gärningsmännen ?
  vilken bakgrund har dom ? Vad skall samhället ta sig till med dom ?

  Vi kan inte ha tjyvar cirkulerande runt fötterna, ungefär som hajar, i stim om tre,sen får det vara vilken färg som helst på dom.

 3. Moder Svea, nu kanske det inte var flyktingar/invandrare i den bemärkelsen som du menar som utförde detta äckelbrott utan det kan väl även vara ”skandinaver” med en taskig engelska och en otroligt vedervärdig moralisk kompass!

 4. Dessa jävla äckliga kräk!!Hur kan C,M,L,S,M,FI,tycka att detta är OK,vill ha hit ännu MER av avskummen,inför dödstraff,våra gamla MÅSTE värnas om,de byggde landet som nu raseras,rena anarkin!!

 5. Kanon med beskrivning av dessa alla parasiters avskum så folk kan visa lite civilkurage och nita de j-vlarna när de ser dem. Synd att de är så satans fega att de bara ger sig på äldre annars hade de f-n blivit kastrerade, as!!!!

Kommentera

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.