Ahlbeck i topp på Norapartiets valsedel

Rutger Ahlbeck toppar Norapartiets valsedel.

NORA. De flesta valsedlar till höstens kommunval har redan presenterats, men några partier har väntat lite längre. Nu är dock Norapartiets lista till valet den 9 september färdig.

Det har hänt en hel del sedan Norapartiet presenterade sina lista inför valet 2010. Då radade man upp 21 kandidater utanför Nora stadshotell och lyckades som nytt parti ta hela fem mandat i kommunfullmäktige med 901 röster. Vid valet 2014 gick man till val med 15 kandidater och fick 476 röster, något som innebar att man tappade tre mandat.

Och nu, till valet den 9 september, går man till val med nio namn på valsedeln och de allra flesta fanns med även på valsedeln 2014.

Norapartiets valsedel 2018

 1. Rutger Ahlbeck
 2. Bertil Roden
 3. Jan Rylander
 4. Lars-Erik Larsson
 5. Joakim Wård
 6. Gunnar Rosendahl
 7. Anders Stigfur
 8. Weronica Ahlbeck
 9. Boye Jonsson
Posted by on 14 juni, 2018. Filed under ETTAN,NORA. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 kommentarer till Ahlbeck i topp på Norapartiets valsedel

 1. Harry Potter

  14 juni, 2018 at 14:09

  Märkligt att inte S Johansson finns med på den här listan. För första gången har hen skrivit en någorlunda positiv kommentar.
  Kom hen in i fullmäktige skulle hen ju kunna påverka ”på riktigt” och tvingas sluta upp med att spy sin galla över allt och alla via tangentbordet i ett rum med neddragna persienner.

 2. S Johansson

  14 juni, 2018 at 10:56

  Låter lovande !

  Skall äntligen sunt förnuft, få insteg i Norapolitiken.

  Absolut att det finns mycket politikerbråte att röja ut, för att få Nora på fötter. Kostar givetvis en hel del att bli av med dom.

  Konsultandet till exempel. borde ersättas med kunnande i fullmäktige och alla andra kufiska bolag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.