Åkers borta ingen lätt match

LINDESBERG. I eftermiddag spelar Lindlöven sin sjätte match i Allettan – mot Åker/Strängnäs HC. Åkers tippades sist inför Allettan, men har överraskat och tvingade bland annat Visby till overtime senast – på bortaplan.

Det finns inga lätta matcher i Allettan. Och de, på förhand, enklaste matcherna är ofta de viktigaste – de man måste vinna.

Kvällens match mot Åkers är förstås en sådan match för Lindlöven. Alla lag har en plan och Lindlövens är att ta sig vidare från Allettan Mellan. Alltså måste man fyra lag bakom sig när serien är färdigspelad och dessa fyra lag måste man ta maximalt med poäng mot.

Enligt tipsen handlade det om Visby/Roma, Hudiksvall och Nyköping. Lindlöven skulle kunna slåss om en fjärdeplats med Huddinge, Falun och Enköping. Åkers räknades bort.

Hudiksvall har underpresterat så här långt och Huddinge har överraskat positivt, och för Lindlöven handlar det fortfarande om ödesmatcher mot Falun, Enköping – och Åkers. Falun besegrade man hemma, Åker står på tur idag och Enköping väntar på bortais på onsdag.

Enligt obekräftade uppgifter florerar det lite sjukstuga i Lindlöven. Under lördagsträningen saknades Niklas Ottosson, Patrik Säfström och Niklas Nooni.

Matchen i Åkers ishall startar klockan 16.00

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.