Allvarlig trafikolycka utanför Kopparberg

KOPPARBERG. En allvarlig trafikolycka inträffade på söndagseftermiddagen på riksväg 50 alldeles utanför Kopparberg. Totalt sju personer var inblandade i olyckan och samtliga fördes med ambulans till sjukhus.

Klockan var 15.55 på söndagseftermiddagen när larmet om trafikolyckan utanför Kopparberg gick ut. Två personbilar hade då kolliderat på riksväg 50 på den långa raksträckan mellan norra infarten till Kopparberg och Klotenkorset.

I den ena bilen färdades en familj med två vuxna och tre barn och i den andra bilen färdades två vuxna. I den förstnämnda bilen satt en man fastklämd innan räddningstjänsten kunde få loss honom. Enligt polisen rör det sig om allvarliga skador.

En stor räddningsinsats med räddningstjänst, ambulans och polis har samverkat på olycksplatsen och polisen har tagit båda bilarna i beslag och en förundersökning om vårdslöshet i trafik har inletts. Polis beordrade även en av sina bilinspektörer till olycksplatsen för att göra en första bedömning av fordonen direkt på olycksplatsen.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.