Almedalsveckan i fokus på fullmäktige

Andreas_FunkLINDESBERG. Allmänhetens frågestund på tisdagens kommunfullmäktige i Lindesberg började några spetsiga frågor till politikerna. Andreas Funk från Fellingsbro vill bland annat veta hur politikernas vistelse i Almedalen i somras kunde bli så kostsam.

– Varför finns inga specifikationer på fakturorna, sade Funk.

glöggmingelAndreas Funk hade satt sig in ordentligt i politikernas resa till Almedalen.

– Det finns bara en faktura utan specifikation, sade han. Vad bestod det här jippot av och vafan har en standupkomiker på ett jippo att göra. När får vi väljare se fakturorna?

Kommunstyrelsens ordförande Anders Ceder svarade Funk och menade att det knappast finns något bättre tillfälle att träffa de rätta kontakterna än i Almedalen.

– Vi nådde ut med det vi ville och jag vet inte vad andra lägger för pengar i Almedalen. Vi hyrde en sommarstuga som vi delade alla åtta. Det är inget lyxläger vi varit på.

– Jag tycker det här var mycket väl använda pengar, sade Ceder. Dessutom planerar vi en fortsättning till nästa år.

3 Comments

  1. ”Vi nådde ut med det vi ville”,svarar Anders Ceder. Det är inget särskilt klargörande svar för oss skattebetalare som inte förstår vad ni vill. Eller lyckades ni locka fler företag att etablera sig i Lindesbergs kommun eller fler skattebetalare att flytta hit?

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.