Anna i centrum direkt

Anna_spel
LINDESBERG. Hon blev utsedd till bäste spelare i Lindesberg och hade allas blickar på sig när hon gjorde comeback i det andra setet. Anna Rönnbäck är tillbaka.

– Jag har sagt till alla att det inte kommer att bli någon comeback, men läget kan ändras, säger Anna direkt efter matchen mot Svedala.

Tajmingen kommer definitivt att bli bättre och samarbetet med lagkompisarna växer för varje träning, men Anna Rönnbäcks överraskande comeback kan ändå bli jokern för Lindesberg när slutspelet inleds.

– Jag hade inte räknat med att få spela idag, men det var jätteroligt, säger Anna.

Tränaren Ismo Peltoarvo gav signalen till Anna en bit in i det andra setet och alla såg hur het hon var. Fjolårets kapten var redo att göra sitt jobb.

– Det var lite svårt, säger hon. Jag har inte spelat ihop speciellt mycket med passaren Britney Brown och det är mycket som ska klaffa . Hon är jätteduktig, har bra fart i bollarna och bra händer så det kommer nog att lösa sig. Det handlar om detaljer och tajming.

Din comeback gick snabbare än någon räknat med. Hur bra är årets upplaga av Lindesberg Volley?

– Just nu är ju några borta, men med Nadya och Emily tillbaka så är det här ett riktigt bra lag. Dessutom med en riktigt bra bänk.

Vad kommer att hända nu? Är det full satsning som gäller?

– Nu kommer jag att träna men vi tar dagen och veckorna som de kommer.

TOMAS KÄLLBERG
tomas.kallberg@24i.se

2 Comments

  1. Vi är glada att Anna har Volleyboll-lusten tillbaka. Hon är en tillgång på många sätt, vilket hon bla visade idag på plan med sitt energigivande agerande.
    Det finns bara en Anna Rönnbäck och vi är stolta över att vara hennes klubb.

  2. andas desperation i lindesberg lång väg när man måste locka tillbaka spelare som slutat.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.