Annika och Fredrik populära pristagare

Bilden som Fredrik Sandberg tog i samband med prisutdelningen.

NORA. Annika och Fredrik Sandberg fick Noras kulturpris på Nationaldagen för de utställningar man under många anordnat i bakfickan av affärslokalen i centrala Nora. Och gissa om publiken gillade utmärkelsen.

Annika och Fredrik Sandbergs kulturpris kanske överraskade en del. Många har vi vant oss vid att kunna gå in i Sandbergs Bosättningsaffär och beskåda utställningar som normalt ses i Paris, London och New York. Såklart ska Annika och Fredrik ha kulturpriset, då man mitt bland all annan kultur i Nora väljer att hålla en höjd på utställningarna som alla andra kulturutövare i kommunen har nytta av.

Genom utställningarna hos Sandbergs har vi lärt oss känna konst utöver det vanliga. Vem annars skulle ha Ulrika Hydman-Vallien, Kjell Engman och Ardy Strüver som utställare under ett och samma år?

Fredrik Sandberg gick ut i Kvarteret Bryggeriet när priset tillkännagavs och tog en bild på sig själv och Annika och lade därefter ut bilden på Facebook. Bilden har så här långt nåtts av 8750 personer och 151 personer har kommenterat inlägget och grattat och 777 personer har gillat inlägget. Populära pristagare helt enkelt…

– Jag tycker det är fantastiskt, kommenterar Fredrik Sandberg. Kunder och folk som vi möter på stan eller i mataffären grattar ideligen. Och samma sak med hitresta från grannkommuner som vi stöter på.

Banner

2 Comments

  1. Får ställa mig i kön och buga.

    Sandbergs inredning och glaskonst, är utan tvekan det som det som finns kvar som attraktivt runt Nora torg.

Kommentera

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.