Ännu en spännande spelare till Lindlöven

LINDESBERG. Alexander Sunnefors spelade i Vännäs i den norra Hockeyettan under vinterns grundserie, men valde efter jul att ansluta till Linden i Eskilstuna. En stockholmskille som kommer att spela för Lindlöven kommande säsong.

-Det här är en irrationell spelare med bra skridskoåkning, säger Lindlövens sportchef Tomas Östlund. Och en spelare som kan utvecklas mycket i vinter.

Det har varit en intensiv helg för Lindlövens sportchef Tomas Östlund. I fredags blev det klart att Vladimir Chetverikov stannar i Lindlöven och igår presenterades stortalangen Anton Toolanen som nyförvärv. Idag heter nyförvärvet Alexander Sunnefors och han är en intressant spelare med potential.

Sunnefors är hockeyfostrad i Huddinge men gick som junior till Södertälje och hann spela några matcher i Allsvenskan som junior. Ett år som junior i Växjös J20 i SuperElit och sedan hem till Huddinge och division 1, utlånad till Grästorp i tvåan och sedermera till Arboga i ettan. Och den senaste säsongen startades alltså i Vännäs i norr och avslutades i Linden.

En spelare som mycket väl kan blomma ut ordentligt i vinter.

Lindlövens truppbygge så här långt:

Alexander Kovalonok

Jesper Broeng

Christoffer Anrén

Philip Nyberg

Anton Karlsson (ny från Köping)

Simon Brännvall (ny från Sollentuna)

Vladimir Chetverikov

Anton Toolanen (ny från Boden)

Alexander Sunnefors (ny från Vännäs/Linden)

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.