Äntligen en säker seger för Lindlöven

LINDESBERG. Det såg inte speciellt bra i inledningen, men efter 1-0 släppte det för Lindlöven när Surahammar gästade Lindehov på onsdagen.

Matchen slutade 6-0 (2-0, 4-0, 0-0).

Lindlöven har mycket att jobba med för att ta en plats i Allettan efter jul, men på onsdagskvällen gjorde man det man skulle. Mot ett målsvagt Surahammar kunde man, tämligen enkelt, ta den tredje segern i serien.

Ändå höll gästerna matchen spelmässigt jämn under den första perioden. Skottstatistiken jämn och det första målet får nog Surahammars målvakt Rasmus Fahlander ta på sitt konto. Det andra målet kanske var precision, men kan lika gärna ha varit ren tur. Surahammar hade lika många chanser, men precis som i de tidigare matcherna i serien har man förtvivlat svårt att göra mål.

Den andra perioden var en ren urladdning från Lindlövens sida. Överlägsen skottstatistik och fyra mål och matchen var förstås över.

I den tredje sjönk tempot och Lindlöven drog på sig fyra tvåminutersutvisningar och Surahammar var det vassaste laget. Noll mål insläppta dock och Lindlövens spelare kunde fira tre poäng utan att skämmas.

Plus för Lindlövens inställning och vilja att åka skridskor, men minus för ett aningen stereotypt spel där mycket ser intränat ut och blir lättläst. Slarv och tekniska misstag hamnar också på minuskontot. Lite tråkigt att se rutinerade Niklas Lihagen framgångsrikt jobba för att vinna is i anfallszon, när pucken oftast hamnar i hörnen.

Mål Lindlöven: Leon Lundberg 2, Linus Lundberg, Niklas Lihagen, Zebastian Bodini Schmitt, Max Lalander.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.