Även Bergmark klar för Lindlöven

LINDESBERG. Under måndagen blev det klart att duktige och viktige backen Filip Bergmark fortsätter i Lindlöven och Lindlövens lagbygge ser bättre och bättre ut.

-Filip är otroligt viktig och väldigt skönt att han är klar, summerar sportchefen Tomas Östlund.

Filip Bergmark kom hem till Lindlöven på lån säsongen 2016/2016 och är sedan dess en given back i Löven. Tveksamheten inför kommande säsong var egentligen inte så stor, men ishockeyn har fått stå i andrarummet sedan den förra säsongen tog slut.

-Jag hade nog kunnat få Filip att skriva på tidigare, men jag ville inte stressa honom, säger Tomas Östlund. Nu är han i hamn och lagbygget börjar närma sig sitt slut.

Och lagbygget ser riktigt bra ut. Teoretiskt kanske det bästa på många år, där rätt unga spelare valt att stanna och utvecklas och där de viktigaste kuggarna från förra säsongen stannar kvar. Backbesättningen behöver ha in ytterligare en kugge, men ser i övrigt riktigt bra ut. På forwardsidan finns några ospelade kort, men som Lindlöven tror på och med stjärnan Alexander Kovalonok i laget kommer alla att utvecklas. Återstår att få Max Lalanders namnteckning på ett kontrakt och Tomas Östlund kan luta sig tillbaka. Ytterligare ett par forwards behöver plockas in, men i vanlig ordning kommer det att röra på sig i samband med att klubbarna börjar stänga igen i augusti, och Östlund kommer inte att få några problem att fylla de sista platserna.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.