Marie Carlsson

Bakom Flik 2 i Filofaxen – avd. Pressgrannar

Marie Carlsson
Marie Carlsson

Söker en man som spelade med Trio me Bumba på 70-talet. Ring gärna mig.

Annons i tidningen Mitt i Solna. Det kan rimligen bara finnas två eller tre att välja på beroende på hur man räknar; jag antar att hon hade skrivit ”Söker Bumba” om så hade varit fallet.

Fan könsopererar sig – vill se ut som Harry

Ordet ”fans” upphör aldrig att förtjusa när man ska försöka bända det till normalt singular. Och så fick vi lära oss vilket kön fan hade från början.

Ulf Lundell rasande på precis allt

Det är ordet ”precis” som tar denna Aftonbladetrubrik från trött jasså-gäspning till informativ stilistiskt avvägd upplysning.

Det här vill du veta om Doktor Alban

Det som förvånade mig var att artikeln överhuvudtaget innehöll några ord. Detta gäller f.ö. förra vinterns rubrik ”Det här behöver du veta inför Victorias förlossning”.

Robinson-Sigvald fick blodpropp: ”Den var stor som en Iphone”

Det här är ju naturligtvis förskräckligt inte minst för Sigvald, men mitt ofrivilliga leende när jag läste detta var ändå lika brett som en Samsung Xperia.

Bonde söker fru-skandalen: ”Nattliga hånglet du inte fick se”

Allvarligt talat: det mesta nattliga hångel som man själv inte deltar i får man väl inte se. Och för övrigt är det väl gott så. Och för övrigt ser man väl inte det heller.

Undvik maten som ger dig värk

Briljant, Aftonbladet! Jag ska omedelbart sluta svälja hela kastanjer och avstå från att tugga sardiner utan att först ta dom ur burken.

Din brösttyp kan öka risken för cancer – Upptäck om du är i farozonen

… och om du är i farozonen: sätt dig i en tidsmaskin, åk tillbaka till några år före din egen födelse, välj rätt föräldrar och kom tillbaka med rätt gener och rätt ”brösttyp”. De första tre stegen gäller för övrigt även för den enda sorts karriärplanering som egentligen fungerar.

Så blir du lurad av lappligan

För det första vill jag veta hur man *inte* blir lurad, för det andra trodde jag att dom hette samer och var huvudsakligen fridsamma typer.

Vin och sex en god ide´

Nästa del i den artikelserien heter ”Solen gick upp i morse också”.

Samlandet fortsätter.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.