Bashkim Gashi klar för två nya år

LINDESBERG. LIF Lindesberg fortsätter sitt truppbygge inför nästa säsong och har nu kommit överens med vänstersexan Bashkim Gashi om ett nytt kontrakt för 1+1 år.

– LIF är mitt lag. Jag vill vara med och ta LIF åter till Handbollsligan, säger Bashkim själv i ett pressmeddelande.

Trots att Bashkim Gashi bara är 25 år har han hunnit med att dra på sig mer rutin än de flesta i LIF Lindesberg. Given, tillsammans med Christoffer Thor, den gångna säsongen och så har det sett ut under flera år nu. Tidigare var det Bashkim och tillträdande klubbchefen Ricky Nordahl som delade på positionen ute till vänster.

– Bashkim är snabb i kontringarna, alert och säker i läge. I år har han tidvis också fått börja spela tvåa i försvar och gjort det riktigt bra, säger tillträdande klubbchefen Ricky Nordahl. Vi bygger lag med siktet inställt betydligt högre än den gångna säsongen, fortsätter Ricky, och i detta bygge är Bashkim en viktig byggsten.

Posted by on 9 april, 2018. Filed under HÄLLEFORS B,LINDESBERG,SPORT. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.