Berättelser vid brasans sken på Stadra Teater

STADRA. För första gången ger Stadra Teater något man kallar ”Berättelser vid brasans sken” under hösten. Det blir fyra tillfällen att ta del av upplevelser om en plats och dess historia från 1600-tal fram till idag.

-Det blir också en omtumlande historia om vår teater, som växt från en ett litet frö till vad den är idag. Allt detta blir vid en tidpunkt då löven i den gamla trädallén sprakar i höstens alla färger och Stadra åter är som vackrast, skriver teaterdirektören Magnus Wetterholm i ett pressmeddelande.

Sommarsäsongen har varit omtumlande. Publiken har rusat till Stadra Teater och recensionerna har varit översvallande. Så nu väntar en nyhet.

Vid fyra tillfällen i oktober ger Stadra Teater storytelling och berättareftermiddagar i Sjöstugan. Som på så många andra platser finns en omtumlande historia som handlar om Stadra, om människorna som verkat där, om vedermödor och om de många glädjeämnena. Det kommer också bli historier om Stadra Teater och hur den har växt från ett litet frö till vad den är idag. Vi gör detta under fyra tillfällen invid en brasas sken då publiken i fantasin får fara med längs en vindlande färd genom många sekler.

Det blir fyra tillfällen med historier utöver det vanliga och berättelser som ger näring under den kulna hösten, vid en tidpunkt när mörkret sluter sig omkring oss.

Berättareftermiddagarna sker lördag den 5 och 12 oktober klockan 15.00 och söndag den 6 och 13 oktober klockan 15.00.

Foto: Magnus Wetterholm

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.