Binai fick nöja sig med SM-silver

GÖTEBORG. Binai Aziz, Malmö och tidigare LIF Lindesberg, fick nöja sig med SM-silver efter en ruggigt spännande final mot Kristianstad, där finalen avgjordes i förlängning.

Matchen slutade 23-22 till Kristianstad.

Kristianstad hade ett målmässigt övertag under större delen av SM-finalen, men Binai Aziz’ Malmö jobbade gång på gång ifatt och nådde en förlängning efter 60 minuter.

Väl i förlängning fick Kristianstad ett tvåmålsöverläge, men Malmö gav aldrig upp och hade i den sista matchsekunden ett frikast som kunde fört matchen vidare.

Binai Aziz gjorde två mål i förlängningen, men det räckte inte den här gången. För Binai återstår sannolikt ett år av handbollskarriären.

– Så är det, sade Binai vid lunchtid. Jag har ett år kvar på min ekonomiutbildning och då är nog min handbollskarriär över. Jag har satsat 100 procent på handboll så här långt, men när jag har min examen blir det 100 procent på det.

Många har hoppats på att Binai skulle avsluta sin handbollskarriär med en comeback i LIF Lindesberg, men så ser det alltså inte ut att bli.

– Nej, jag är den typen som måste satsa 100 procent och då fungerar det inte om man vill satsa på jobbet, sade Binai. Jag är otroligt tacksam för åren i LIF Lindesberg, men jag tror att nästa år är mitt sista. Och nästa år har jag kontrakt med Malmö.

Banner

Kommentera

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.