Bjarne Lind gillar inte veckans krönika

INSÄNDARE/DEBATT. Insändarskribenten Bjarne Lind gillar inte vad fredagskrönikören Tomas Källberg skrev om Vänsterpartiet i Hällefors. Lind har en helt annan tolkning av Vänsterpartiets agerande. Läs debattinlägget här.

Källberg skjuter ”stolpskott” i veckans krönika!

Förvisso heter Västerpartiets partiföreträdare i Hällefors Johan Stolpen, men när han och Vänsterpartiet utmålas som fientliga mot allt vad företag och företagande heter, då blir felträffen inget annat än ett riktigt stolpskott av Källberg!

Att vänsterpartiets företrädare inte reagerar reflexmässigt som borgerliga politiker ofta gör, då de i tid och otid, måste tala om vad viktigt de tycker att det är med företagare, det betyder inte att vänsterpartiet inte uppskattar och inser värdet av duktiga företagare och ett bra företagsklimat. Frågan är mer vad olika partier lägger fokus på för att utveckla samhället!

Tillgång till arbete och arbetsplatser skapas naturligtvis främst av företagare (de flesta jobbar i privat verksamhet) men inte bara det, samhället, stat och kommun etcetera har en lika viktig roll att spela som arbetsskapande kraft och delmotor i den totala samhällsekonomin.

Tillgången till bra infrastruktur, vård, skola, utbildning, bostäder, försvar, rättsväsende och omfördelning via skatter är bara några exempel där samhället spelar avgörande roll till gagn för alla medborgare och det är denna helhetssyn som är vänsterpartiets ledstjärna när vi utformar vår politik.

För Vänsterpartiet är företagare och anställda, oavsett om de arbetar privat, statligt eller kommunalt alla lika viktiga kuggar i samhällshjulet!

Bjarne Lind

Lindesberg

1 Comment

  1. Att V skulle vara positiva till privat företagande är en nyhet som säkert många välkomnar. För hittills har V mer eller mindre alltid varit emot privat företagande. Men trovärdigheten i den nyheten känns väl lite sisådär måste jag erkänna.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.