Blir det fullt hus i Lindehov i kväll?

LINDESBERG. I onsdags slutade mötet mellan VIK Västerås och Lindlöven med att VIK kunde vinna i förlängningens sista sekund. Redan ikväll är retur i Lindehov och nu vill Lindlöven vända till sin fördel.

– Jag kan lova att det blir en 100-procentigt högintensiv match ikväll, säger Lindlövens tränare Jussi Salo.

En fredagskväll med bra underhållning i Lindehov är alltså att vänta. Det kommer att välla in VIK-fans från Västerås och Lindlöven hoppas förstås att hemmapubliken sluter upp.

– Vi vet att det blir storpublik eftersom det varit mycket förköp, säger Jussi Salo. Jag är övertygad om att det blir en match i publikens smak med hög fart och intensitet.

Inga egentliga förändringar jämfört med matchen i onsdags är att vänta, då tiden är för knapp.

– Back-to-back-matcher är alltid lite speciella, säger Salo. Det var en hel del heta känslor och irriterat på isen i Västerås och sådana känslor brukar finnas kvar när det bara är en dag emellan matcherna. Det gäller att hålla känslorna på rätt nivå.

Lindlöven kommer till matchstart med samma trupp som senast och Jussi Salo väljer att inte möblera om i formationerna.

– Det är för kort tid mellan matcherna för att göra förändringar, säger han. Den enda skillnaden från start är att Daniel Marmenlind kommer att vakta målet.

Lindlöven-VIK Västerås börjar klockan 19.00 i Lindehov.

Posted by on 29 december, 2017. Filed under LINDESBERG,SPORT. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.