Carola och Bruno vann publiken i arenan

LINDESBERG. Kanske var Caprice 2019 den bästa capricen någonsin? Åtminstone gjorde gästartisterna Carola och Bruno Mitsogiannis allt vad de kunde för att ge publiken valuta för entrépengarna.

Förväntningarna var skyhöga inför Carolas medverkan i Caprice 2019. Knappt ett ord har hörts om vem den hemlige gästen kunde vara. Och självklart levererade Carola – som alltid. Efter ganska många år som toppartist vet hon hur hon trollbinder en publik, och det känns nästan som om Carola alltid har mer att ge just när alla kräver att det ska bli succé.

Ändå överraskade nog Bruno Montigiannis mest på publiken. Musicalartisten som tolkat Queen och som imponerat på varje publik han mött, men ändå har en bit kvar till Carolas popularitet. Lindesbergspubliken tog dock emot Bruno som sin son och Bruno bjöd på sig själv. Kul.

-Jag är 34, men känner mig just nu som 70, sade Bruno efter en Queen-tolkning.

-Jag är inte 30 längre, men jag ger fortfarande järnet, sade Carola.

Showen är proffsigt uppbyggd och ökar i intensitet ju längre tiden går och körledaren Rickard Larsson har verkligen lyft Manskören Harmoni under de senaste åren. Visst finns det svackor i showen, men inte som förr. Kanske, kanske får konferencieren Staffan Blixt lite för stort utrymme emellanåt, men totalt sett en lysande show med ett fantastiskt ljud i arenan, ett ljus som kunde vara mindre blått och rökfyllt, men allt igenom proffsigt.

1 Comment

  1. Underbara underbara Bruno Mitsogiannis och proffsiga Carola.
    Fantastiska Björn Eremo som alltid ger oss ”ståpäls”. Samt kören som genom sin lekfullhet och glädje gör kvällen till en supersucce!
    Tack för ytterligare en härlig musikupplevelse, vi längtar redan till nästa vår!

    Hade så gärna bara varit positiv, men dansarna och koreografin är inte bra. Utan dom blir som ett dåligt vin till en exklusiv avsmakningsmeny. Ingen bra kombo alls.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.