Christina Johansson hoppar av.

Christina Johansson avsäger sig uppdrag

Christina Johansson hoppar av.

HÄLLEFORS. Moderaten och förra kommunalrådet Christina Johansson lämnade under tisdagen in en avsägelse att sitta i kommunfullmäktige den kommande mandatperioden.

Parallellt med sammanträdet i kommunfullmäktige i Folkets hus i Hällefors kom ett överraskande meddelande om att Moderaternas starka namn Christina Johansson lämnar sitt uppdrag som ledamot i kommunfullmäktige.

I ett meddelande skriver Christina Johansson att hon i fortsättningen kommer att finnas tillgänglig för Moderaterna och för oppositionen, fast i en annan roll.

– Känns tryggt att lämna i en tid när Moderaterna i Hällefors stärkte sitt mandat i kommunfullmäktige och kan tillsammans med Centerpartiet och Grythyttelistan bli en stark opposition som kommer utmana majoriteten, skriver Christina Johansson i pressmeddelandet.

Moderaterna i Hällefors gjorde ett bra val den 9 september och ökade från fem till sex mandat i kommunfullmäktige. Christina Johansson stod överst på Moderaternas lista och kryssades dessutom in i fullmäktige.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.