Dags för den stora Capricehelgen

LINDESBERG. De båda Capriceföreställningarna med Manskören Harmoni och storstjärnan Tommy Körberg är utsålda sedan länge, men hela den kommande helgen i Lindesberg kommer att gå i Capricens tecken.

Vi kommer att hamna på ca 4200 personer som ser Capricen i år, säger Harmonibossen Roland Hellsing.

Roland Hellsing

Make till succé redan i förväg går knappt att beskriva. Redan någon vecka efter det att Manskören Harmoni presenterade Tommy Körberg som årets gästartist runt första advent tog biljetterna slut.

– Vi har utökat platserna i salongen med två extra rader, satt in cirka 100 extra stolar samt öppnat upp en del av de fasta läktarna vilket ger ca 250 extra platser per föreställning jämfört med förra året, säger Roland Hellsing.

Parallellt med capriceföreställningarna vill Manskören Harmoni, tillsammans med Näringslivsenheten i Lindesbergs kommun och de lokala företagen, skapa en Capricehelg som är tänkt att bli årligt återkommande.

– Vi vill tillsammans skapa feststämning i hela stan kring Capricen där både lokalbefolkning och folk från andra orter handlar i våra affärer, äter och dricker på våra restauranger.
Bra erbjudanden från näringsidkarna hjälper förstås till och på Harmonis hemsida kan man sedan några veckor tillbaka hitta dessa erbjudanden som gäller mot uppvisande mot Capricebiljett.

Nytt för i år är att parkeringen kommer att vara avgiftbelagd. Parkeringen kommer att kosta 20 kronor per fordon och det kommer att gå att betala kontant eller via swish. Swishnumret kommer att finnas uppsatt på skyltar i god tid före parkerandet, så att alla kan förbereda swishandet redan på väg fram.

-Vi uppmanar dock Lindesbergarna att lämna bilarna hemma om möjligt då antalet parkeringsplatser är begränsat, säger Roland Hellsing.

1 Comment

  1. På lördag lyfter taket från Linde arena!
    Det är ingen tvekan om saken….
    (hoppas bara att kommunen har budgeterat för ett nytt tak…men det ska väl inte vara några problem. Linde kommun drar ju in drygt en halv miljard på mindre än två år genom det kommunala utjämningssytemet, dvs skattepengar som människor i andra kommuner betalat in) Så man kan ju fråga sig hur det kan komma sig att lindekommun gör indragningar….det är valår då blir allt politik!

Kommentera

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.