Dags för hemmapremiär för LIF Lindesberg

LINDESBERG. Efter förra helgens storförlust borta mot OV Helsingborg är det i eftermiddag dags för LIF Lindesbergs hemmapremiär. För motståndet står alltid svårspelade Skånela och premiärpubliken kan se fram emot en tuff handbollsmatch.

Förhoppningsvis har LIF-spelarna skakat av sig premiärförlusten mot OV Helsingborg när man i eftermiddag tar emot Skånela i Lindesberg Arena. Skånela inledde med uddamålsvinst hemma mot VästeråsIrsta i premiären och alla vet att det brukar bli tuffa matcher mellan LIF och Skånela.

På LIF Lindesbergs hemsida berättar mittnian Albin Järlstam om hur man tappade bort det kollektiva spel nye tränaren Ivica Zubac vill se och istället började agera individuellt, något som det måste bli en ändring på i hemmapremiären. De som såg matchen fick, förutom att se ett riktigt bra OV Helsingborg, se ett LIF Lindesberg som totalt blev tagna på sängen av skåningarnas tryck i anfallsspelet.

Intresset kring LIF Lindesberg verkar i år vara större än på flera år och förhoppningsvis kommer att locka en större publik i vinter än under den senaste säsongen. Många är nyfikna på nye tränaren Ivica Zubac och de nya spelare som kommit in i truppen.

LIF Lindesberg-Skånela IF startar klockan 17.00 i Lindesberg Arena.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.