Dags för hemmapremiär för Lindlöven

LINDESBERG. Efter mängder med träningsmatcher är det äntligen dags för Lindlöven att presentera sig för publiken i säsongens första träningsmatch. Ikväll kommer nämligen Surahammar, med storstjärnan Conny Strömberg, till Lindehov.

Efter den fantastiska starten borta mot Kumla i söndags är det ikväll dags för Lindlövens hemmapremiär. Surahammar står för motståndet och publiken kan se fram emot ett spelsuget Lindlöven och ett Surahammar som till i vinter värvat förre SHL-stjärnan Conny Strömberg.

Lindlöven visade bra septemberform när man besegrade Kumla med 6-3 i premiären och nu visar det sig ikväll om denna seger var en engångsföreteelse eller inte.

Lindlöven ska, enligt tipsen, vara ett av de lag som kommer att slåss om den femte och sista platsen till Allettan efter jul, men en del tips höjer Löven – precis som något annat menar att Lindlöven kan bli årets flopp i den västra Hockeyettan.

Upp till bevis ikväll. Tisdagens träning såg fokuserad ut och i kvällens match gäller det att övervinna tankarna på att man är favorit. Löven har ett par gubbar med skadefrågetecken, men så kommer det att se ut under hela säsongen.

Lindlöven-Surahammar startar klockan 19.00 i Lindehov.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.