Dags för Lindlövens första träningsmatch

LINDESBERG. LIF Lindesberg har redan dragit igång och på torsdagskvällen är det dags för Lindlövens första träningsmatch, hemma i Lindehov mot division 1-kollegan Enköping.

-Efter tio dagar på is ska det bli kul med match, säger Lindlövens nye tränare Jonas Dufåker.

En lång sommar med barmarks- och styrketräning är äntligen över för Lindlöven. Sedan tio dagar tränar laget på is och nye tränaren Jonas Dufåker ska nu för första gången leda laget i skarpt läge.

-Tankarna inför matchen handlar mest om att det kommer att bli lättare för spelarna att förstå vad jag vill efter den här matchen, säger Jonas Dufåker. Jag vet vad jag vill och vi tränar efter de linjerna, men ibland kan det vara svårt för spelarna att se helheten innan vi har spelat match.

Lindlövens trupp var i Kloten under helgen för teambuilding och genomgång för hur laget ska spela i vinter.

-Jag bygger såklart vidare på det spel Lindlöven spelat under de senaste säsongerna, med snabba vändningar och attack, säger Dufåker. Men jag vill också se till att vi har alternativ de gånger vårt spel inte fungerar som det är tänkt.

Vad säger du om det lag du nu har?

-Jag är alltid nöjd med den trupp jag tränar. Man får forma laget utifrån förutsättningarna, men jag tycker att vi har en bra balans i laget. Jag förväntar mig dock att alla ger 100 procent på både träning och match, då tror jag vi kan utveckla det här till något bra.

Lindlövens IF-Enköpings SK startar klockan 19.00 torsdag 15 augusti.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.