Decimerat Lindlöven åker till Mariestad

LINDESBERG. Efter inledningen av Allettan och dubbelmötet mot VIK Västerås åker Lindlöven idag till Mariestad för nästa match. Men det är ett decimerat Lindlöven som sätter sig i bussen.

– Vi får klara oss utan Max Lalander och Felix Lundqvist ikväll på grund av sjukdom, säger Lindlövens tränare Jussi Salo. Dessutom är Emil Rooth avstängd.

Lindlöven kan med andra ord inte ställa ett fullt lag på isen i kvällens viktiga bortamatch mot Mariestad. Man har därför lånat in forwarden Robin Bringsén från Surahammar.

– Det är svårt när det blir sjukdomar och skador, men det fortfarande ytterligare en back som står överst på önskelistan, säger Salo.

Lindlöven har dock goda minnen från den senaste matchen i Mariestad då man vann, och Jussi Salo ser fram mot matchen.

– Det blir säkert en rolig hockeykväll, säger han. Det är två lag som båda vill spela en temposnabb hockey och vi vet att vårt spel håller om vi jobbar som vi ska. Frågan är väl bara om vi orkar med så lite folk som ikväll.

Lindlövens start på Allettan är extremt tuff. Först dubbelmötet mot VIK Västerås, ikväll Mariestad och i nästa match topplaget från norra Hockeyettan Piteå.

– Ja, det är bara topplag, konstaterar Salo. Vi spelade två jämna matcher mot Västerås och får nog vara nöjda med en poäng. Inte många lag kommer att ta poäng i Västerås.

Mariestad BoIS-Lindlövens IF startar klockan 19.00 i Katrinhallen i Mariestad.

Posted by on 3 januari, 2018. Filed under LINDESBERG,SPORT. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.