Dennis Fransson ny tränare i Nora BK

NORA. Under torsdagen presenterade Nora BK:s sportchef Björn ”Böna” Andersson klubbens nye tränare. Den som ska ta Nora BK till nya höjder är länsprofilen Dennis Fransson.

Björn ”Böna” Andersson har säkert haft ett dussintal kandidater till posten som tränare i division 3 nästa år, men Böna hoppade över de tränare som har stor erfarenhet och rutin på denna nivå och valde alltså Dennis Fransson.

Som tränare ett hyggligt orutinerat drag, men de som kan länets fotboll på bredden vet att Dennis Fransson ligger i topp och att erfarenheten av fotboll på länsnivå knappast kan bli större.

Som spelare gjorde Dennis Fransson debut i Fjugesta i division 4 – som 14-åring och idag, med födelsedag som 41-åring, tar han alltså över Nora BK, som tränare i division 3.

– Dennis är som klippt och skuren för jobbet Han kommer från en landsortsklubb själv från start och har dom senaste åren tränat en landsortsklubb, så han vet vad det handlar om, säger Björn Andersson. Men framför allt är Dennis är en väldigt driven tränare. Han är här för att utveckla fotbollsspelare och göra Nora BK till ett bättre lag Det är även en kille som är lätt att tycka om och väldigt social och lättsam Men ingen man vill reta upp heller.

Sammanhållning, tydliga mål och roliga träningar är vad Noras spelare kan vänta och förhoppningsvis kan man bli en överraskning i trean nästa år.

– Jag längtar verkligen tills vi drar igång med träningarna och kan börja lira boll och förhoppningsvis så kanske vi kan skapa många härliga fotbollsminnen på Norvalla IP, säger Dennis Fransson.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.