Derby med Berg åter i Lindlöven

LINDESBERG. Dags för derby i Lindehov i eftermiddag när IFK Arboga kommer på besök. Lindlöven gjorde en bra match senast mot Enköping och kommer till start med tidigare utlånade backen David Berg.

– Derbymatcher brukar vara lite speciella, säger Lindlövens tränare Jussi Salo. Lite hetare och lite mer fysiska.

Lindlöven och Arboga känner varandra utan och innan och inget av lagen kommer att kunna överraska det andra. Lindlöven vann bortamatchen mot Arboga i slutet på september efter en jämn match och Jussi Salo tror på en liknande match i eftermiddag.

– Framför allt hoppas jag på en bra insats över 60 minuter, som i Enköping senast, säger han. Då har vi en bra chans. Det är tre viktiga poäng som står på spel nu när det börjar dra ihop sig.

Åter i Lindlöven i eftermiddag är backen David Berg, som under några veckor varit utlånad till allsvenska IK Oskarshamn. David spelade med IKO så sent som igår, i segermatchen mot Almtuna (5-1), men finns alltså med i Lövens uppställning redan i eftermiddag.

Lindlöven-IFK Arboga startar klockan 16.00 i Lindehov.

Posted by on 12 november, 2017. Filed under LINDESBERG,SPORT. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.