Dundersuccé för Capricebiljetterna 2018 – Endast 460 biljetter kvar!

Från Capricen 2017 med Ola Salo. Foto: Fredrik Stenfelt.

LINDESBERG. Går du och funderar på att gå på Caprice 2018, men ännu inte köpt biljett? Vänta inte en dag till – endast 460 biljetter finns nämligen att tillgå sedan biljettsläppet i lördags.

– Hur kan det gå till så här, frågar sig Harmonis general Roland Hellsing. Jag är förstås överlycklig.

Roland Hellsing

Manskören Harmoni slog ett svårslaget rekord förra året. Då såldes 2000 biljetter under den första veckan Capricebiljetterna fanns ute till försäljning. Nu kanske den siffran dubblas.

– Det här går inte riktigt att ta in, säger Roland Hellsing.

Det var en lång kö på Kristinavägen innan Blombergska bokhandeln öppnade i lördags och trycket har varit hårt sedan dess. Fjolårets biljettryck tillsammans med nyheten att Tommy Körberg är den kända gästen kan ligga bakom säljsuccén, men samtidigt är det förstås ett bevis för att Capricekonceptet börjar bli känt i större delar av landet.

– Visst är det nog en kombination, säger Roland Hellsing. Men vad ska man säga? Idag ringde en grupp och ville ha 35 biljetter som skulle sitta tillsammans. Hur löser man det? Det här är svårt att sätta ord på.

Går man och tvekar ska man bestämma sig ganska snabbt. 460 återstående biljetter lär försvinna tämligen omgående.

– Förra året lyckades vi klämma in ett antal biljetter i ett sent skede, men det kan vi inte göra i år, säger Roland Hellsing. När det är fullt så är det fullt.

Säljsuccén är förstås det bästa som kan hända, men för Manskören Harmoni börjar redan nu funderingarna inför Caprice 2019.

– Det blir ju så att man redan nu börjar fundera, säger Roland. Hur överträffar vi det här?

1 Comment

  1. Bra artister drar mycket publik och Capricen är bra, Ola salo var fantastisk. Nu tar dom det till ytterligare höjder.
    Nu hoppas vi bara att vi slipper ännu en usel dansbandssångerska som gästartist.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.