Emma och Fatlum årets LIF-spelare

LINDESBERG. LIF Lindesberg utser efter varje säsong Årets spelare i såväl damlaget som herrlaget. Årets spelare 2019/2020 blev Emma Hultgren och Fatlum Ahmeti.

Ett trevligt inslag i LIF Lindesberg är att man efter säsongerna utser Årets spelare. För spelarna ytterligare en detalj att tävla om och för LIF Lindesberg medför utmärkelsen ett medialt intresse när handbollen har sommarlov.

På damsidan heter alltså Årets spelare Emma Hultgren. Emma har spelat 12 eller 13 säsonger i LIF och har precis avslutat sin kanske bästa individuella säsong. En drömspelare för en tränare, då Emma accepterar att spela på den position hon blir tilldelad.

Hon är ett föredöme i omklädningsrummet både runt träning och match. Förutom som spelare har hon varit en viktig ledare för Häftig handboll. Vi gratulerar så klart Emma Hultgren till utmärkelsen årets spelare dam, skriver LIF Lindesberg på sin hemsida.

På herrsidan gick alltså priset till mittsexan Fatlum Ahmeti, som fått priset tidigare. Fatlum har ofta haft förfrågningar från andra lag, men varit LIF trogen. Under senare delen av årets säsong gjorde Fatlum sitt 1000:e allsvenska mål. LIF Lindesbergs avgående ordförande Sören Holm skriver följande på LIF Lindesbergs hemsida.

Min 86-åriga mamma som inte kan så mycket handboll har alltid taktiken klar när det går trögt. ”Släng in bollen till Fatlum”.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.