Erik Broman är klar för spel i Strömsbro.

Erik Broman klar för ny klubb

LINDESBERG. Lindlövens duktige center Erik Broman har skrivit på för Strömsbro hemma i Gästrikland.

-Ja, Erik kände att han ville vara hemma och spela, säger Lindlövens sportchef Tomas Östlund.

Erik Broman har gjort två väldigt bra säsonger i Lindlöven, men han har också haft svårt att bestämma sig för vart han vill spela kommande säsong. Nu väljer alltså Erik att spela med Strömsbro och Lindlöven får nu försöka hitta en ny center.

När 24i pratade med Erik Broman för ett par veckor sedan var han fortfarande i valet och kvalet, men för Bromans del vägde det förmodligen över till Strömsbros fördel då han förmodligen kan bli förstecenter.

Erik Broman kommer från Brynäs organisation och har spelat 18 matcher i SHL.

-Jag vill ju vara en nyckelspelare, sade Erik för ett par veckor sedan. Och jag vill fortsätta att satsa på hockeyn och se hur långt jag kan komma.

Sedan dess har Lindlöven tagit in Anton Widmark och Emil Eriksson som centrar och sedan tidigare finns centerstjärnan Alexander Kovalonok i Lindlöven.

Alla spelare vill spela i ett så bra lag som möjligt, men satsar man på att komma vidare i systemet vill man också ha en plats högst upp i det lag man spelar i. Kanske är då Strömsbro ett bättre skyltfönster mot Allsvenskan?

Sedan tidigare är det klart att lagkaptenen Daniel Nilsson lämnar, precis som André Dahlqvist, Carl Skärström, Anton Björkman, Daniel Eriksson och Ludvig Hultgren.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.