Erik vann matchen mot Herman

LINDESBERG. Såklart skulle det bli en riktig match mellan LIF Blå och Borlänge i division 2 på lördagen. Både Borlänges tränare Erik Axelsson och LIF Blå:s Herman Arenvang tog ton innan matchen.

-Vi ska vinna sju av åtta matcher mot LIF Blå, sade Erik Axelsson en halvtimme innan matchen.

-Då spelar vi väl den åttonde matchen ikväll, kontrade Herman Arenvang.

Alla var på plats i väldigt god tid innan matchen mellan LIF Blå och Borlänge HK startade på lördagseftermiddagen. Toppmatch i handbollstvåan mellan LIF:s andralag och Borlänges stolthet. Lagen anförda av gamla parhästarna under LIF Lindesbergs storhetstid i Elitserien för ganska många år sedan, Herman Arenvang och Erik Axelsson.

24i hann med ett snack med både Arenvang och Axelsson innan matchen och de förra elitbröderna hann med att färga tillställningen.

-Vi ska gå upp i ettan, sade Erik Axelsson med självförtroende. Nästa gång vi kommer till Lindesberg för att spela handboll ska det vara LIF:s A-herrar som står för motståndet.

-Erik har alltid snackat mycket. Låt honom visa vad han har att komma med, sade Herman Arenvang.

Väl igång visade det sig att Erik låg närmast sanningen. LIF Blå visade väldigt lite av det A-laget visat i ett par matcher och Borlänge fick ett stort övertag direkt. Den här matchen var Borlänges och Erik Axelsson kunde åka hem med ett stort självförtroende – om nu någon tvivlade på att Erik inte gjort det annars!

Mål LIF Blå: Asso Eliasso 4, Felix Johansson 3, Fabian Lindholm 3, Joel Karlström 3, Erik Westlöf 2, Thomas Einarsson 2, Marcus Eklund 1, Emil Pettersson 1.

Asso Eliassi.
Marcus Eklund.
Joel Karlström.
Herman Arenvang instruerar efter en dålig start.
Erik Axelsson hoppas möta LIF:s A-lag nästa gång hans Borlänge kommer till Lindesberg Arena.
En av Borlänges spelare fick bäras ut på bår.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.