Stående Eva Renberg, Inga-Lill Olsson, Sture Ekmark och Sune Karlsson. Sittande Jeanette Bergqvist och Asrid Dahl.

Eva Renberg toppar V-lista i Ljusnarsberg

Stående Eva Renberg, Inga-Lill Olsson, Sture Ekmark och Sune Karlsson. Sittande Jeanette Bergqvist och Asrid Dahl.

LJUSNARSBERG. Nytt toppnamn på Vänsterpartiets valsedel inför höstens val i Ljusnarsberg blir Eva Renberg, följd av Ulla Diedrichsen och Göran Eriksson. Detta beslutades när Vänster höll årsmöte i helgen på Bångbro herrgård.

– Vi vill ha ett Sverige för alla, ett Ljusnarsberg för alla inte bara för de rikaste och vi kommer att jobba hårt i valet för att få tre mandat, säger Eva Renberg i ett pressmeddelande. Heltid som norm, arbetstidsförkortning och skolan är några av de frågor som vi kommer att driva.

Årsmötet på Bångbro herrgård konstaterade att det avslutade verksamhetsåret varit aktivt och att partiet lyckats locka nya medlemmar. Eva Renberg och Ulla Diedrichsen avgick som ordföranden och under det kommande året kommer Astrid Dahl och Jeanette Bergqvist att dela på ordörandeskapet. Sune Karlsson blir kassöör och övriga i styrelsen blir Inga-Lill Olsson och Eva Renberg, med Therese Olsson och Sture Ekmark som ersättare.

Nytt toppnamn på kommunlistan blir alltså Eva Renberg följd av Ulla Diedrichsen, Göran Eriksson, Jeanette Bergqvist, Dennis Persson Lundberg, Ann Hollstedt, Sture Ekmark, Emma Renberg, Sune Karlsson, Helena Ylitalo, Christer Lindberg, Madelene Lindkvist, Astrid Dahl, Bo Hellkvist och Lena Cederlund.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.