Felix Scharnke är tillbaka i Lindlöven efter några turistsäsonger i Kumla.

Felix Scharnke klar för Lindlöven

LINDESBERG. På tisdagen blev det klart att Felix Scharnke väljer att lämna konkurrenten Kumla för moderklubben Lindlöven inför vinterns spel i Hockeyettan.

-Det känns att Lindlöven har något bra på gång och att spela för moderklubben är alltid speciellt, säger Felix själv.

Felix Scharnke skrevs över temporärt på Lindlöven under slutskedet av förra säsongen, när Kumla inte kunde gå vidare och Lindlöven hade mer att spela för. Men det blev bara en match i Löventröjan sedan Felix bröt tummen i en närkamp.

Men nu är alltså övergången inte bara en förstärkning för några matcher.

-Nej, det ska bli roligt att spela i Lindlöven igen och jag tror det kan bli något riktigt bra i vinter. Jag kände redan i våras att det var ett intressant lag och jag tror att Lindlöven har lyckats behålla de rätta spelarna och förstärkt på ett bra sätt.

Teoretiskt har Lindlöven lyckats väldigt bra med truppbygget och Felix Scharnke ser fram mot en rolig säsong.

-Det ska bli kul att få Jonas Dufåker som tränare och jag har förstås många kompisar i Lindlöven, säger Felix. Vi har ett bra lag, men nu gäller det att få ihop det på isen också.

Vad var det som gjorde att du valde att ta klivet tillbaka till Lindlöven?

-Dels är ju Lindlöven min moderklubb, men det känns också som om jag kanske är inne på mina sista säsonger som hockeyspelare och det vore väldigt kul att få chansen att spela i Allettan.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.