Ferlins liv i musikalisk kabaré till Lindesberg

LINDESBERG. På fredag 10 november bjuder Lindesbergs Riksteaterförening publiken på en musikalisk kabaré när föreställningen ”I livets villervalla” spelas i församlingshemmet i Lindesberg.

Det är trion i HW Teater och Film, Maria Hjalmarsson, Lars Örback och Hans Wigren som turnerar runt i Sverige med den uppskattade föreställningen ”I livets villervalla. Tillsammans har gruppen 135 års erfarenhet av att framföra text och musik från scener landet runt.

Det är tredje gången i höst som Lindesbergs Riksteaterförening ser till att publiken får en kväll att njuta av. ”I livets villervalla” bygger på Nils Ferlins liv och diktning med många av de älskade sångerna, men också nyskriven musik. Föreställningen är en hyllning till Nils Ferlin i ord och ton. Också berättelser ur Ferlins rika liv från födelsen i Värmland, till livet med bohemerna i Klarakvarteren, till en lugnare ålderdom i Roslagen.

Föreställningen spelas klockan 16.00 på fredag och man hoppas att tiden ska passa både de som är daglediga och de som kan sluta lite tidigare på fredag.

Biljetter kan förköpas på Lindesbergs stadsbibliotek och på www.tickster.se. Eventuellt kvarvarande biljetter säljs i entrén innan föreställningen.

Posted by on 6 november, 2017. Filed under KULTUR/NÖJE,LINDESBERG. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.