Fi i Nora presenterade valmanifest

Malena Frööjd, Gudrun Schyman och William Grönlund under torsdagens möte.

NORA. I torsdags var Fi-partiledaren Gudrun Schyman återigen i Nora och ett 30-tal personer hade tagit sig till församlingshemmet för att lyssna på Schymans folkbildningsturné ”Homeparty”. Samtidigt presenterade lokalavdelningen sitt valmanifest, som innehåller tio punkter med frågor framför allt om hållbarhet, skydd mot våld och förtryck och jämställdhet.

– Vi vill vara med och skapa ett starkt och livskraftigt Nora. Då är hållbarhet en given målsättning och livsförutsättning. Ju tidigare vi ställer om, desto mindre kännbara blir kostnaderna. Både för människorna och deras plånböcker”, säger William Grönlund, en av kandidaterna till fullmäktige.

Malena Frööjd, som också kandiderar till kommunfullmäktige och finns med på Fi-valsedeln i Nora, lyfter behovet av en kulturskola med fast anställd personal.

– Även här är jämlikheten central. Alla kommunens barn, oavsett föräldrarnas ekonomi, måste få möjlighet att kreativt utforska olika kulturella uttryck. På det viset hjälper vi de unga att våga prova nytt och skapa, säger Malena.

Både William Grönlund och Malena Frööjd ser nu med förväntan och glädje fram mot den kommande valrörelsen.

– Det blir spännande och kul. Det finns så mycket viktigt att göra, säger de båda.

Posted by on 14 april, 2018. Filed under HÄLLEFORS B,NORA,Okategoriserade. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 kommentar till Fi i Nora presenterade valmanifest

  1. Moder Svea

    14 april, 2018 at 17:18

    Homeparty..jotjena,fortfarande har inte FI någon kommentar till hur de tänker få bukt med alla våldtäkterna mot våra barn o kvinnor som sker dagligen i Sverige.Nä,de partajar istället,blundar för verkligeten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.