Fi ställer upp i nästa års val i Nora

i NORA

NORA. Många partier blir flera. Nu är det klart att Feministiskt initiativ (Fi) kommer att ställa upp i kommunvalet 2018.

I februari i år bildades en stödgrupp för Feministiskt initiativ i Nora och i mars gästades Nora av partiledaren Gudrun Schyman. Och sedan dess har man inte legat på latsidan. På måndagskvällen den 29 maj bildades formellt förening Feministiskt initiativ i Nora och man skriver i ett pressmeddelande att man nu strävar efter formell politisk makt i Nora. I klartext betyder förstås detta att man kommer att ställa upp i nästa års kommunval.

– Vi hoppas på att kunna bidra positivt till utvecklandet av Nora kommun, säger William Grönlund, som valdes till ordförande för Fi i Nora.

– Vi känner att vi behövs,  att vi har starkt stöd och att många ser behovet av en politik där medmänskligheten fungerar som drivkraft. En politik för verklig jämställdhet, tillägger Ingela Svedbro också hon invald i styrelsen på måndagskvällen. Men vi behöver bli riktigt många för att också bli riktigt starka. Så vi hoppas på att fler hör av sig och vill stötta oss.

I styrelsen ingår, utöver ovan nämnda, Ingrid Kallrén som ordinarie ledamot och Annika Werner som suppleant.

1 Comment

  1. Hur mycket det är värt, att jag stöttar Er, får väl framtiden utvisa.

    Nora är i en nedåtgående spiral, liknande kåkstäderna i USA. Ledningen ser bara till sitt eget välbefinnande, (arvoden, previlegier och affärskontrakt)

    Kan FI, tillsammans med övriga småpartier, verka som hävstång, för att häva ut unkna socialister, kommunister och anarkister, så kanske Nora kan ha en framtid.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.