Filmpremiär i Nora eller inte?

bionNORA. Under torsdagen gick NA ut med uppgifter om att galapremiären för Maria Lang-filmen Mördaren ljuger inte ensam skulle förläggas till Recordbion i Nora. Men bioentreprenören Morgan Sultán kan varken bekräfta eller dementera.

-Ingen har sagt ett ord till oss, säger han.

Att galapremiären av den nyinspelade Maria Lang-filmen Mördaren ljuger inte ensam skulle ha stor galapremiär i Nora har väckt stor uppmärksamhet. Men uppgifterna kan dock inte bekräftas av entreprenörerna Morgan Sultán och Leif Jakobsson, som driver biografen i Nora.

-Nej, det här är dåligt skött, säger Morgan Sultán. Enligt vår filmkontakt ska premiären fortfarande vara i Stockholm den 4 mars, Vi har visningar bokade den 8, 9, 10 och 13 mars. Någon tidigare visning eller eventuell galapremiär med kändisar och sådant vet vi inget om.

Morgan Sultán avslöjar dessutom att den 4 mars är ett upptaget datum.

-Jo, den dagen är lokalen bokad av Nora amatörteaterförening.

Ingen vet alltså vad som gäller. Om en galapremiär är bokad borde såklart de nuvarande bioentreprenörerna vara vidtalade.

-Det är mycket jobb med att ordna en galapremiär, säger Morgan Sultán. Och det vore ju bra om vi som driver bion fick veta vad som är på gång. Jag tycker det här är dåligt skött.

1 Comment

  1. Det står inget i NA om ”galapremiär” med en massa kändisar. Inte heller något om 4 mars, utan att de ”inte hittat något datum än men det lutar åt vecka nio”.
    Vi kan väl hålla tummarna för att det blir av. Låter ju som om de jobbar på det. Skulle vara kul tycker jag.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.