Flera bilister misstänkta för rattonykterhet

LINDESBERG. Under de senaste dagarna har flera bilister blivit stoppade och sedermera misstänkta för rattfylleri eller drograttfylleri. Under onsdagskvällen blev en kvinna misstänkt för rattfylleri sedan hon kört i diket – två gånger.

Klockan var 18.23 på onsdagskvällen när en polispatrull kom fram till platsen för kvinnans andra dikeskörning. Den vingliga färden skedde på riksväg 50 och vittnen såg hur kvinnan kört i diket, först utanför Guldsmedshyttan och sedan i Guldsmedshyttan. Kvinnan, som är i 50-årsåldern, hade lyckats komma upp på vägen efter den första dikeskörningen, men efter den andra färden ner i diket var det stopp.

Enligt polisen var kvinnan märkbart alkoholpåverkad, men hade klarat sig oskadd från incidenterna.

Under natten till måndag stoppades en bilist, en man i 40-årsåldern, i Guldsmedshyttan och polispatrullen fattade misstanke om att mannen var narkotikapåverkad.

Under natten till söndagen stoppade en polispatrull en personbil på riksväg 50 i höjd med Högfors i Ljusnarsbergs kommun och polispatrullen misstänkte snabbt att föraren, en man i 25-årsåldern, var påverkad av narkotika.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.