Flitige Wohlgart om potensmedel

BLOGG. Flitige bloggaren Wohlgart Andersson tillbringar halva året i Thailand och smugglade i våras hem ett potensmedel som heter Kamagra, Såklart blev Wohlgart stoppad i tullen, men historien fick ett annat slut. Läs Wohlgarts blogg här-

Jag försökte få straffet omvandlat

Jag skulle smuggla potensmedel som heter Kamagra, de är billiga i Thailand och Kambodja. Jag köpte med mig sex paket i våras när jag åkte hem. När jag kom ut ur planet stod Polisen och tog emot mig. Jag anade ju direkt vad det var frågan om. Men det visade sig vara fel, de ville bara delge mig en fortkörning som jag inte kunnat skriva på då jag vistats i Thailand hela vintern. Ja, ibland har Polisen oanade resurser, men jag blev så glad att jag erkände! Jag var på ting om det i början på månaden. Jag försökte få straffet omvandlat till fängelse istället för böter.

Kan tyckas lite knepigt, men det har sina skäl. Sitter man i fängelse, får man fri akutvård på sina tänder!  Skulle passa mig perfekt, hela min käft är akut! Det är faktiskt en förmån som bara gäller invandrare och kriminella! Invandrare kan jag inte bli, men jag kan bli kriminell. Vi fattigpensionärer vi ska betala för oss!

Hursomhelst, nu skulle jag passera tullen med mina produkter. De tog naturligtvis in mig och började med sitt snack och obehagliga frågor. Han frågade vad jag skulle med så mycket Kamagra till. Ja, svarade jag, jag måste äta en sådan här varje dag. Är det verkligen så i din ålder? Ja, jag använder dem inte för sexuella ändamål, utan bara för att organet ska stå ut så pass mycket att jag inte pinkar på skorna, svarade jag.

Då skrattar tullmannen, vilket jag utnyttjade. ”Står du och skrattar åt mina besvär, är det lämpligt av en man i din position, sa jag. Då fick jag gå vidare, och jag tänkte på hur lätt man kan klara sig om man bara tänker sig för.

Vill du läsa mer jag skriver så skriver jag på www.lindebloggen.com också. Planeringen är att skriva varannan tisdag på båda två. Där skriver jag också trav på fredag eller lördag ibland. Just idag skriver jag på båda, men det ska inte upprepas.

8 Comments

 1. Tandlagning i Nora, är ett intressant kapitel.

  Lagade på folktandvården, höll 2 månader.
  Tandläkarna i Spanien garvade oh sa att sådant här gör vi inte

  Nytt jobb. Kostade 4000, i svenska pengar. Har hållit i 7 år.

  Om folktandvården betalade tillbaka för skitjobb ?
  Glöm det.

 2. Per-Anders Larsson. Jag har inte råd att köra för fort, ville ha straffet omvandlat. Maten är helt gratis på fängelserna.

  Fattigpensionär eller inte, min inkomst är lätt att kontrollera. I Thailand har jag ett betalt boende sedan jag jobbade, under vintern sparar jag pengar så jag klarar somrarna i Sverige.

  Jag är ingen nazist som du påstår mellan raderna. Jag är en otrogen SD:are. Tycker de kan få visa vad de går för.
  Men jag blir beskylld för allt möjligt ibland, det bryr jag mig inte i. Jag har däremot skrivit sanna negativa inlägg mot Islam

 3. Stefan Fälling. Jag tackar för den upplysningen, då är jag fel underrättad, måste kolla det.
  Jo det kostar ungefär en tredjedel att laga tänder i Thailand. De lagningar man gör där gäller inte försäkringen i Sverige, om det blir något fel

 4. Wohlgart som så många andra är du felinformerad.
  De intagna på anstalter och häkten har inte fri tandvård. De som har pengar får betala själv. Så att bli kriminell är ingen bra lösning. Passa på att laga dem när du är i Thailand där är det säkert billigare än i Sverige för dig som är fattigpensionär.

 5. Något brunt? Insinuerar du att Wollgarth är nazist?
  Han har hittills inte skrivit något antisemitisk mig veterligen.
  Men du tänker kanske att han kanske varit lite kritisk mot en viss religion eller rättare sagt att du trott dig läst det.
  Var lugn. Nazister och ledande muslimer var bästa kompisar under kriget och möttes frekvent. De var de goaste vänner. Tre SS divisioner var muslimska. Självklart fortsatte detta efter kriget.
  Läs gärna Hakkorset och halvmånen.

 6. Käre Wohlgart
  Om Du har råd köra för fort, köpa potensmedel o framför allt hänga i Thailand halvårsvis kan du knappast kalla dig fattigpensionär. Med lite prioriteringar kan du nog ha råd att fixa dina gaddar. För övrigt är det en riktigt unken doft so genomsyrar dina alster. Något brunt.
  /P-A L

 7. Jag kan inte äta så mycket sådana för ofta eftersom jag har hjärtbesvär.Men torkare är onödigt, jag kan ta av mig glasögonen istället. Jag kan ändå inte se organet för min alltmer tilltagande korpulens, annars kanske jag skulle bli besviken

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.