Förlust för Frövi mot Rynninge

ÖREBRO. Frövi IK förlorade premiären i femman borta mot Rynninge med 1-3 (0-1), men Frövitränaren Jonas Cederulf var ändå nöjd efter matchen.

– För att vara en premiärmatch måste jag säga att vår insats är bättre än väntat, säger han. Vi har haft tuffa förutsättningar för vår försäsong, men av det märktes inte mycket.

Rynninge trampade gasen i botten från avspark och under den första kvarten var trycket hårt mot Frövimålet. En inspirerad Jimmie Johansson i målet motade dock de bollar som hamnade på mål. Spelet jämnades ut och då gjorde Rynninge 1-0 efter en snabb omställning.

I den andra halvleken startade Frövi med tryck och fick 1-1 efter trassel i Rynninges straffområde. RIK gjorde sedan 2-1 och Frövi fick Anel Murtic utvisad och Rynninge kunde även göra 3-1 i slutminuten.

– Det blev en hel hoper konstiga matchavgörande beslut från domarens sida som viftade mer med korten än vad demonstranterna gjorde på 1 maj, säger Jonas Cederulf. Den här matchen sorteras in i mappen med hedersamma förluster och vi var nog rätt säkra på att vända matchen när 1-1 kom. Laget agerade bättre än jag förväntat mig, med individuella extraplus på Jimmie i målet och David Johansson på mitten.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.