Fabian Lindholm gjorde 6 mål mot Tyresö. Arkivbild.

Förlust – och vinst – för LIF Lindesberg

i ETTAN/LINDESBERG/SPORT

TYRESÖ. LIF Lindesberg gjorde en bra upphämtning i den andra halvleken borta mot Tyresö på tisdagskvällen, men nådde inte ända fram. 34-34 med 52 sekunder kvar blev 35-34 till Tyresö innan 60 minuter hade gått.

Matchen mot Tyresö var egentligen betydelselös, men alla som håller på med sport vet att en förlust alltid smärtar. Tidigare under dagen hade LIF dömts som segrare i bortamatchen mot Torslanda, på grund av att motståndaren använt en spelare som borde varit avstängd. Ändå förstår de flesta att LIF hellre vunnit mot Tyresö och låtit resultatet mot Torslanda gälla.

Nu blev det inte så och Allsvenskan i handboll är avgjord. Nyuppvaknade AIK åker ur serien som enda lag och Hammarby tar än en gång steget upp i Handbollsligan.

LIF Lindesbergs sista match spelas hemma på fredag då Skånela gästar Lindesberg Arena.

Mål LIF Lindesberg: Fabian Lindholm 6, Marcus Eklund 5, Max Broman 4, Asso Eliassi 4, Karl Zetterlund 4, Axel Magnusson 3, Thomas Einarsson 3, Joakim Bååk 3, Fatlum Ahmeti 2.