Förluster för Nora BK och Grythyttan

NORA/HÄLLEFORS. Premiären för både Grythyttans IF och Nora BK klarades av under lördagseftermiddagen. Dessvärre blev det storförlust borta för Grythyttan mot Kungsör och uddamålsförlust för Nora BK borta mot IFK Arvika.

Premiärmatcherna för lagen i division 3 i 24i-området gick alltså sådär. Grythyttan åkte till Kungsör för spel på konstgräs och det passade uppenbarligen inte Grythyttan speciellt bra.

GIF höll ändå spelet på en jämn nivå under den första halvleken och kunde gå till halvtidsvila med 0-1 och fortsatt hopp. Men ganska omgående i den andra halvleken visade hemmalaget Kungsör att man ville ha samtliga poäng med sig. 2-0 efter en kvart in i den andra halvleken och 3-0 tio minuter senare och Grythyttan hade rejäl uppförsbacke. 4-0 i matchminut 76 och slutresultatet 5-0 på övertid.

Nora BK höll 0-0 i halvtid, men förlorade till slut med uddamålet 1-0. Nora är svårtippat så här i inledningen av säsongen, då laget i stort sett är helt nytt jämfört med det lag som spelade i division 2 förra säsongen. Två, tre spelare finns kvar och det kommer att ta några matcher innan vi vet vad årets trupp kan åstadkomma. Försäsongen har bjudit på blandat resultat, men seriespelet inleddes alltså med en uddamålsförlust.

Närmast väntar en ny bortamatch för Nora BK. Säffle FF tar emot NBK på Sporthälla redan på onsdag och för Grythyttan väntar hemmamatch i Filipstad mot FBK Karlstad på långfredagen.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.