Några av Drömjobbarna 2019. Främre raden från vänster, Oskar Nilsson, Siva Arif och Sixten Norelius. Bakre raden Cecilia Jeffner och Janis Lancereau.

Fortfarande chans att söka till Drömjobbet

BERGSLAGEN. Fortfarande finns chansen för den som är mellan 17 och 22 år att söka, och kanske få – Drömjobbet i sommar. Bergslagens Sparbank söker just nu framtidens entreprenörer.

Drömjobbet är Bergslagens Sparbanks sätt att få unga entreprenörer bättre förberedda att ta steget ut i ett företagande. Under sommaren får ett antal ungdomar chansen att testa sin idé, få lön för projektet och ett eget kontor på något av bankens bankkontor, en personlig mentor samt får vara med på mässan EMAX i Göteborg.

I flera har sökande stått i kö när Bergslagens Sparbank sökt unga entreprenörer till Drömjobbet, och sannolikt blir det ett brokigt urval ungdomar som får chansen även i sommar. I några fall har testsommaren mynnat ut i ett fullt fungerande företag och i andra fall har sommaren gett ett svar på att någons affärsidé inte håller. Båda resultaten är förstås lika värdefulla för en entreprenör.

Ansökningstiden till Drömjobbet har varit öppen en tid och sista dagen att söka är den 31 mars. Klicka här och läs vidare; https://www.bergslagenssparbank.se/samhallsnytta/engagemang/dromjobbet.html

1 Comment

  1. Svårt att sia om vad som skulle kunna bli ett drömjobb i Nora !

    Affärsnedläggningarna är ju legio. Till och med ”allaktiviteten” kör med gråpapper.

    Drömjobbet skulle möjligen vara i kommunalhuset. Vidlyftiga planer och häftiga
    skattebetalda chefslöner, eldrivna statusbilar och lite resor till ”vänorter”.
    Allt betalt med sära skattepengar.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.