Full fart inför Parkfesten

NORA. På fredag och lördag är det dags för Parkfesten i Nora och förberedelserna pågår för fullt. Och Albin Ström i arrangörsgruppen är nöjd inför festhelgen.

– Alla artister är väldigt positiva till att komma och spela i Nora och helgens väder ser riktigt fint ut, säger han.

De senaste artisterna som tillkommit är Oh Mothership från Karlstad, The Spaceriders från Nora och Peter Bryngelsson som vanligtvis spelar med rockbandet Ragnarök. På Parkfesten kommer Peter att presentera sitt senaste projekt Guitar Monster Machine.

– Jag har konstruerat ett helt unikt instrument, säger Peter Bryngelsson om projektet. Det är en dobro med två halsar, två kalimbas, ett klockspel och ovanpå det en speldosa. Allt i samma instrument som jag kör genom loopar, effektpedaler etcetera.

Det mesta går alltså enligt planerna och intresset för Parkfesten är stort. Förköpen har dragit igång på allvar under den senaste veckan och det kompletta spelschemat är nu klart.

– Jag är mycket nöjd med Parkfestens slutgiltiga lineup och upplägg i år. Nu hoppas jag bara att Noraborna inser vilken bra musikfest det blir i helgen och att de passar på att köpa de rabatterade förköpsbiljetterna.

I Nora hittar man förköpsbiljetter på Direkten (Nöjesbutiken) och hos Teaterfoajén och kan också beställas på www.parkfesten.se.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.