Full fart på Linde Sport Camp

LINDESBERG. Succén från de tidigare åren fortsätter för Linde Sports Camp. Med 14 olika sporter att prova på finns något för alla deltagare.

– Vi fick ett par sena avhopp från några föreningar, men det här utbudet räcker till för alla, säger projektledaren Björn Nyberg.

Det är ungdomar precis överallt i och omkring Lindesberg Arena. Utomhus håller trav, ridning och golf till och övriga samsas inne i arenan. Alla ungdomar i Lindesbergs kommun som börjar 4:an, 5:an eller 6:an i höst kunde söka till Linde Sports Camp 2017 och intresset var stort och platserna fylldes på några dagar.

– Konceptet är detsamma som tidigare, men vi som anordnar blir ju säkrare för varje år, säger Björn Nyberg. Skillnaden i år är att lördagen inte innehåller några olympier.

Antalet sporter har ökat för varje år och föreningarna är lika nöjda som deltagarna.

– Det är jättekul att ungdomarna vill testa tennis, sade representanter frånLindesbergs TK. Första året fick vi åtta nya aktiva ungdomar i vår verksamhet och förra året var det fem eller sex.

Linde Sports Camp avslutas på lördag klockan 10 med en stor familjedag.

Posted by on 9 augusti, 2017. Filed under HÄLLEFORS B,LINDESBERG. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.