Fyller publiken Lindehov i premiären?

LINDESBERG. Premiär i Hockeyettan idag när Lindlöven tar emot Tranås och dags för nästa lag att visa vart man står efter försäsongen. Och kommer publiken till matchen och till det efterföljande releasepartyt på Lasse-Maja?

LIF Lindesberg fick svar på vart man står när man premiärspelade borta mot OV Helsingborg på fredagskvällen och idag är det dags för facit för nye Löventränaren Jens Brändström. Jens, som är en modern tränare som ofta kommunicerar med publik och supporters på sociala medier, tycker att försäsongen varit bra.

– Jag tycker att den har varit helt okej. Vi har inte fokuserat så mycket på resultaten, utan vi lagt största vikten på spelet och att det vi har tränat på börjar synas på matcherna, dit tycker jag att vi har kommit även om det fortfarande finns en del att jobba på såklart. Fem vinster och två förluster är ju ändå ett ganska bra facit, säger Jens på Lindlövens hemsida.

Som vanligt har Lindlöven en hel del nya spelare i truppen och den som sticker ut är förstås centern Niklas Lihagen, 34, som med massor av rutin från högre nivåer blir Lövens kapten, pappa och pådrivare.

Daniel Nilsson är avstängd i dagens premiärmatch och det är även osäkert med Sam Perstedts medverkan, men i övrigt är samtliga spelare i truppen tillgängliga för spel mot Tranås.

– Vi har också kommit överens med en ny back som kommer ansluta till truppen och spela kommande veckan med oss. Vår förhoppning är att vi sedan skall kunna förlänga det kontraktet för resten av säsongen – William Wellén, senast i Karlskronas J20 och Timrå IK är moderklubben. William är en stor defensiv back som är ett välkommet tillskott i truppen.

Tranås är ett lag som brukar hålla till i toppen av tabellen och Jens Brändström har förstås hållit sig uppdaterad.

– Jag vet en del om deras spelare och organisation, nu har inte jag haft möjligheten att se dom spela på försäsongen men har fått lite rapporter på hur det har sett ut under försäsongen. Det är ett skickligt lag med många starka namn i laguppställning och dom har givetvis höga mål med grundserien, precis som vi. Det blir en intressant match.

Jens Brändström hoppas att Lindlöven kan skapa en storpublik under säsongen och publikvänlig hockey utlovas.

– Kom och stötta oss på matchen, vi vill ha en lång och framgångsrik säsong och då är stödet från publiken ovärderligt, säger Jens på Lindlövens hemsida.

Lindlövens IF-Tranås AIF startar klockan 16.00 i Lindehov. 

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.