Gissa vem hemliga gästartisten är

LINDESBERG. Manskören Harmoni hittar varje år lite nya grepp kring Capricehelgen i Lindesberg. Redan nu kan man tävla om fribiljetter på bästa plats till Caprice 2021 genom att gissa vem den hemliga gästartisten är i årets föreställning – vid sidan av John Lundvik.

Förberedelserna inför Caprice 2020 pågår för fullt och årets datum 18 april närmar sig med stormsteg. Förköpen av biljetter har pågått i ungefär två månader och fortfarande finns en del biljetter kvar.

-Till nu har vi sålt nästan 4000 biljetter, men det finns fortfarande biljetter att köpa, säger Capricegeneralen Roland Hellsing. Vill man sitta på parkett får man dock skynda då platserna där är begränsade.

Och nu höjer man alltså temperaturen genom att låta allmänheten gissa vem årets hemliga gästartist är, något som brukar engagera stort i åtminstone Lindesberg. Två personer, av de som gissar rätt, kommer att vinna två biljetter vardera till Caprice 2021 – på bästa plats. För den som vill vara med och gissa är det bara att mejla till caprice@harmoni.nu.

Nytt för i år är också den efterfest som Caprice bjuder in till tillsammans med Lindesbergs Stadshotell. Efter den sena förställningen av Caprice 2020 kommer man från klockan 22 till 02 att efterfesta med öppen bar och livemusik på hotellet, en efterfest där Capricebiljetten gäller som entrébiljett. Först till kvarn gäller för efterfesten och de 400 platser som Lindesbergs stadshotell tar in kommer säkert att fyllas omgående.

Kvarvarande biljetter till Caprice 2020 kan köpas på Blombergska Bokhandeln i Lindesberg eller på www.tickster.com (sök på Harmoni).

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.