Gräsberg om praktexemplet Lisa

i BLOGG

Gräsberg_NY_bannerBLOGG. Bloggaren Peter Gräsberg har fått en kommentar på ett inlägg från Lisa och Gräsberg är lite skakad. Lisa kallar honom nämligen en äcklig jägare, patetisk och en intelligensbefriad nolla. Läs vad Gräsberg tycker.

Lisa är ett praktexempel

GräsbergÄcklig jägare, patetiskt, intelligensbefriad nolla.

Så bemöter Lisa mig mitt senaste blogginlägg. Det ska gå ganska långt om jag ska kalla någon annan för just de orden. Tal som skrift. Jag hoppas Lisa är ung så hennes mamma och pappa har tid på sig att uppfostra henne.

Men personer som Lisa som inte har några som helst betänkenheter eller hämningar väljer alltid ord för effekt, inte för betydelse. Det slår aldrig fel. Jag personligen får för mig att de som gör så inte är så smarta som man kanske bör vara för att utrycka sig i debatter. Lite dumma helt enkelt.

Jag säger inte att alla som gör som Lisa är korkade, jag menar att alla korkade gör som Lisa.

Lisa är ett praktexempel på det jag ville få fram med mitt förra inlägg. Personer som hon eller organisationer som Wolf Association Sweden tillför absolut ingenting till vargdebatten mer än att var som en lite amöba på de vargvärnare som faktiskt kommer med dialoger som går att lyssna på och skapa debatt om.

WAS och Lisa är som en darttavla med en alldeles för stor BullsEye för oss som gillar att leta på lågvattenmärken bland vargvärnare.

Men de kommer aldrig ge sig.

Såna som jag kommer att tröttna på att skriva om dom för att det helt enkelt inte är roligt längre för ju mer uppmärksamhet de får i media och i små bloggar som mina desto mer kommer man att inse att de inte är värda att lägga energi på och då måste media och såna som jag leta nya objekt.

För tro mig, varje gång de får chansen att visa upp sig så tar de ytterligare ett spadtag ur gropen de står i.

T ex Lisa som skrev som hon gjorde.

Vem tänker att ”fan här har vi ett smart tjejnamn som skrivit bra saker. Henne ska vi nog ta på orden och stötta henne i hennes åsikter”. Absolut ingen.

Kanske någon lika rabiat korkad som Lisa själv men det förändrar ingenting i debatten.

Visst, mina inlägg här som jag skriver om varg kanske inte omvänder vargkramare men jag kan lova att jag bjudits in på ganska många bra debatter med seriösa vargvärnare och jag själv har ändrat mig i mångt och mycket när det gäller varg och jag vet till 100% att jag påverkat en dels åsikter om varg.

Inte med bloggens inlägg utan med bloggens upplägg.

Här är Lisas kommentar och nedan hittar ni mitt svar till henne. Jag kände att jag behövde svara henne då det dök upp ett par frågor om vad hon skrev.

Grattis Peter!!! 

Kommer inte ihåg sist jag läste en text med så mycket fel! Många sanningar kom fram om hur vissa jägare skrämmer, hotar och går till aktiv handling för att tysta vargvärnare!! En stor manifestation för vargen skulle behövas där vargvärnare inte vågar stå upp för sin åsikt då de vet att de får ett helvete om de gör det!! De är äckligt hur dessa jägare beter sig och du verkar vara en av dem!! …och NEJ jag läser normalt inte din blogg! Såg en länk till detta patetiska inlägg men har inget behov av att fortsätta läsa en blogg skriven av en patetisk, intelligensbefriad nolla!!

Hej Lisa,

Tack, jag anar en viss ironi bakom ditt grattis men jag väljer att ignorera det och suger åt mig berömmet.

Först vill jag be dig tacka den som länkade mitt inlägg. Alla klick är bra klick för min blogg och 24i.se.

Lite nyfiken på vilka sanningar som kom fram och att vissa av de 300 000 jägare skulle hota för att tysta vargvärnare. As dumt ju, det är ju genom att låta er tala som ni gräver egna gropar.

Jag kan tycka tvärt imot dig att det vore bra men en manifestation där vargvänare vågar stå upp för sina åsikter. Vet inte varför du vill ha en där man inte vågar?!

Desto mer manifestationer som genomförs desto mer människor får reda på bristen av kompetens hos värgvärnare.

Att jag skulle vara en äcklig jägare stämmer inte. Och att du skulle kunna, baserat på ett enda inlägg på en liten blogg rättvist kunna avgöra att jag är patetiskt och intelligensbefriad får mig att tro att du är lite dum i huvudet. Men så behöver det inte vara. Du kanske skrev i ilska och då ska jag inte hålla dina ord mot dig.

Tack för att du läste min blogg<3

9 Comments

 1. Mittiprick som tydligen inte vågar stå för vad som den skribenten skriver skrev 2015-03-13 bl.a. så här ”Men du borde ändå ha lärt dej att det man ger, får man tillbaka.”
  Jaså, för min del trodde jag att om man är seriös, nedlåter man sig inte att ge tillbaka med samma mynt utan man håller sig till en saklig nivå.
  Jesus sade ju en gång ”Om någon slår dig på ena kinden, vänd ock den andra till”.

 2. Mittiprick: Ja lite driver jag nog med WAS och Lisa, det vore nog fel att säga att jag inte gör det.
  Och ja, ibland svider det av att få kritik av rätt sort om man säger så,men för det mesta kittlas det 🙂
  Sen kan man nog säga att jag är både van och road av all skit jag får stundtals då den är ett kvitto på att jag hittat rätt.
  Tack för att du läser min blogg<3

 3. Driver du med oss nu Peter?! Jag har nog aldrig hört talas om någon bloggare som smutskastar människor i sin blogg så mycket som du gör. Men jäklar vad det verkar svida när du råkar ut för samma sak själv…. visst, du kanske är ung?? Men du borde ändå ha lärt dej att det man ger, får man tillbaka. Tack för att du tog dej tid att läsa min kommentar.
  Trevlig Helg 🙂

 4. Haha Alan verkar vara ek rolig prick. Jag tror nästan han får denna månads pris för kbw (keyboard warrior) 🙂

 5. Allan, kul att du hittat hit och tack för att du läser bloggen.
  Ingrid, kommentarer redigeras inte. Men mina inlägg gör det ibland när 24i tycker jag gått för långt gör dom det med mina inlägg. Men, jag är ung så 24i kan fortfarande lära mig hyffs och uppfostra mig lite 😉

 6. Allan Jacobsens inlägg är helt i linje med hans övriga djuplodande analyser av de som försöker skapa en framtid på svensk landsbygd. Han använder inte en spade utan grävskopa för att gräva sin egen grav.

 7. ”Jag hoppas Lisa är ung”

  Det tror jag också hon är och då är ditt inlägg ju bara än mera äckligt och du som person än mera patetisk!

  Men DET är väl det som ska ”sälja” bloggandet?

 8. Att inte Lisas inlägg togs bort el redigerades, som ditt , när du skrev att en viss politiker var ” genuint ond ”

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.