Guldsmedshytte SK vände 180 grader

HÄLLEFORS. Igår var det Hällefors IK som drog längsta strået mot Guldsmedshytte SK i Råsshallen. Idag var det tvärtom när HIK tog emot GSK i en så kallad back-to-back-match i Mer El Arena i Hällefors. Matchen slutade 0-5 (0-1, 0-1, 0-3).

– En nollning är alltid skönt, säger GSK-tränaren Kent Svensson.

Det brukar vara en fördel att spela på hemmaplan, men kanske var en förlust inför en stor hemmapublik precis vad som behövdes för Guldsmedshytte SK. På fredagskvällen var det lite huvudet under armen som gällde, samtidigt som HIK spelade smart, men på lördagskvällen var det inget snack.

Visserligen är Hällefors IK inget topplag i Hockeytrean så här långt, men laget är betydligt bättre än tabellplaceringen. Efter jul kan HIK, när ungdomarna blivit lite äldre och de äldre blivit lite mer ungdomliga, rycka fjädrar av vilket lag som helst.

Ändå visade GSK att man inte var nöjda med fredagens insats. Man vann skotten knappt och höll sig från utvisningsbåset. Dessutom bestämde sig spelarna redan efter matchen på fredagskvällen att man ville visa upp en annan sida.

– Vi visar vem som bestämmer ikväll, säger Kent Svensson.

Mål GSK: Daniel Magnusson 2, Felix Zetterberg, Daniel Olsson Fromell, Henrik Andersson.

Posted by on 9 december, 2017. Filed under HÄLLEFORS,LINDESBERG. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 kommentar till Guldsmedshytte SK vände 180 grader

  1. BK

    10 december, 2017 at 07:36

    Daniel Olsson Fromells mål måste vara det enklaste i hans karriär. Hällefors målvakt tagen av banan. Tekning i GSKs zon och en spelare i Hällefors spelar bakåt i eget mål.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.